Woensdag 5 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Lewis Baker

Voetbal Vitesse heeft selectie vrijwel rond na komst Baker

Lewis Baker is ook komend seizoen in het shirt van Vitesse te bewonderen. De 21-jarige middenvelder wordt opnieuw gehuurd van Chelsea.
Door NU.nl

Baker speelde vorig seizoen 31 competitieduels namens de Arnhemmers en was daarin vijf keer trefzeker. De Engelsman werd aan het einde van vorig seizoen nog topscorer bij het prestigieuze Toulon Tournament.

Baker zegt op de officiële website van Vitesse uitvoerig te hebben nagedacht over zijn keuze. "Er was interesse van verschillende andere clubs afgelopen zomer. Samen met mijn familie en Chelsea heb ik de opties besproken en we geloofden allemaal dat nog een jaar bij Vitesse de beste optie was."

"Ik heb vorig seizoen veel geleerd van Peter Bosz en Rob Maas en ik ben fitter dan ooit. Ik wil mij blijven ontwikkelen en verbeteren om hopelijk een sterk seizoen te spelen. Ik kijk er naar uit om te spelen onder de nieuwe hoofdtrainer en ik hoop bij te kunnen dragen aan het succes van de club."

Nathan

Naast Baker komt ook de Braziliaan Nathan, die eveneens weer wordt gehuurd van Chelsea, voor een tweede seizoen op rij uit voor Vitesse, dat zondag onder leiding van coach Henk Fraser voor het eerst op het trainingsveld staat.

Technisch directeur Mo Allach laat weten dat met de komst van Baker de selectie van Vitesse nagenoeg rond is.  "Navarone Foor hebben we transfervrij overgenomen van NEC. Daarnaast keert Abiola Dauda terug van een huurperiode bij Heart of Midlothian en schuiven er zes spelers door vanuit de beloften en voetbalacademie. Er wordt hooguit nog geanticipeerd op de transfermarkt bij eventuele uitgaande transfers of buitenkansjes."


Lees meer over:

Vitesse

Aanbevolen artikelen