Vermeer verlengt contract bij Feyenoord tot medio 2020

Kenneth Vermeer heeft maandag zijn contract bij Feyenoord verlengd tot en met 2020. Zijn vorige verbintenis liep tot medio 2018.

Vermeer verruilde in augustus 2014 aartsrivaal Ajax voor Feyenoord en is sindsdien de eerste doelman van de Rotterdammers.

De international van Oranje speelde vooralsnog 66 competitiewedstrijden in het shirt van Feyenoord en veroverde afgelopen seizoen de KNVB-beker met de stadionclub.

Vermeer reageerde op de clubsite verheugd op zijn nieuwe verbintenis. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Feyenoord. Dat gegeven, in combinatie met de sportieve ambities van de club, maakt dat ik hier graag langer wil blijven", aldus de 30-jarige Amsterdammer.

"De bekerwinst was mooi, maar als ploeg willen we meer successen behalen. Van die ploeg wil ik de komende jaren graag deel uitmaken."

Van Geel

Ook technisch directeur Martin van Geel is in zijn nopjes met het langer aanblijven van Vermeer. "We zijn heel blij dat Kenneth langer blijft. Hij is een steunpilaar en is de afgelopen jaren van grote waarde geweest."

Eerder verlengde Feyenoord al de contracten van aanvoerder Dirk Kuijt en Karim El Ahmadi.

Lees meer over:
Tip de redactie