Twee dagen na het winnen van de FA Cup heeft Louis van Gaal zich weer gemeld op trainingscomplex Carrington van Manchester United.

De Nederlandse manager arriveerde maandagochtend op het complex, even later gevolgd door advocaat Paul Gilroy van de Engelse trainersvakbond. Volgens diverse Britse media heeft Van Gaal tijdens het topoverleg met de clubleiding te horen gekregen dat hij na twee jaar moet vertrekken.

Het contract van de oud-bondscoach van Oranje bij Manchester United loopt nog één jaar door. Al maandenlang gaan geruchten dat Van Gaal na dit seizoen moet plaatsmaken voor José Mourinho.

Na de winst van de FA Cup wilde de 64-jarige Amsterdammer geen vragen beantwoorden over zijn toekomst. De clubleiding houdt zich ook stil. Op het Twitteraccount van de 'Mancunians' verschenen maandag wel veel vrolijke foto's en filmpjes van de gewonnen bekerfinale tegen Crystal Palace.

Engelse media meldden dat Manchester United 's middags met een verklaring komt. Naast Van Gaal zouden ook al zijn assistenten, onder wie Albert Stuivenberg en Frans Hoek, worden ontslagen.