De 35-jarige Michel Breuer is trots dat hij in de 'herfst' van zijn loopbaan de titel in de Jupiler League heeft weten te veroveren met Sparta.

"Dit is misschien wel het mooiste moment uit mijn carrière", zei de verdediger maandag na de 3-1 zege op Jong Ajax tegen Voetbal International

De routinier eiste een hoofdrol op in de kampioenswedstrijd door zes minuten voor tijd voor de bevrijdende 2-1 te maken op Het Kasteel. Hij tikte de rebound binnen na een afstandschot van clubtopscorer Thomas Verhaar.

"We hebben het niet makkelijk gehad. Ikzelf ook niet en dan is het lekker als je zelf ook nog scoort. Voor de club en ook voor mij persoonlijk is dit onvergetelijk."

Video: Samenvatting Sparta-Jong Ajax

Eredivisie

Breuer speelde jarenlang in de Eredivisie bij Excelsior, sc Heerenveen en NEC. Ondanks een aflopend contract hoopt hij volgend jaar nog bij Sparta actief te zijn nu de club na zes moeizame seizoenen in de Jupiler League terug is op het hoogste niveau.

"Alles gaat nu door mijn hoofd. Ook wat alle mensen op de tribunes de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Deze club is van ver gekomen."