Real Madrid-trainer Zinedine Zidane rekent zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Eibar op de steun van de fans. 

De 'Koninklijke' kreeg veel kritiek na de verrassende 2-0 nederlaag van woensdag bij VfL Wolfsburg in het heenduel in de kwartfinales van de Champions League.

"Ik verwacht geen vervelende reactie, ik weet zeker dat ze achter ons staan", zei Zidane vrijdag op de officiële website van Real Madrid.

"We spelen dinsdag in de return voor ons seizoen, dat weten we. Het is een belangrijke wedstrijd en ik denk dat de fans ervan gaan genieten."

"Het was fantastisch om FC Barcelona te verslaan, maar dat waren slechts drie punten. Ik word niet boos om wat er gebeurd is in Wolfsburg. De spelers weten wat er gebeurd is en ze weten wat we nu moeten doen."

Kampioen

Zidane houdt tegen Eibar een aantal vaste krachten aan de kant. Doelman Keylor Navas en spelmaker Luka Modric zijn door de Fransman niet eens opgenomen in de selectie. Daarnaast ontbreken de geblesseerde Franse internationals Raphaël Varane en Karim Benzema.

"Wat we moeten doen, is geen punten meer laten liggen", aldus Zidane. "Het is belangrijk dat we winnen. Ik laat me er niet over uit of we nog kampioen kunnen worden, het gaat mij erom dat we geen punten meer laten liggen."

Real Madrid staat met nog zeven wedstrijden te spelen derde in de Primera Division en heeft zeven punten achterstand op koploper FC Barcelona. Atletico Madrid volgt op zes punten van de lijstaanvoerder.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Primera Division