Zlatan Ibrahimovic heeft er nog altijd veel vertrouwen in dat Paris Saint-Germain de halve finales van de Champions League weet te bereiken, hoewel de Franse kampioen woensdag in het eerste kwartfinaleduel tegen Manchester City niet verder kwam dan 2-2.

"We hebben nog altijd goede hoop en we zijn altijd sterk en zelfverzekerd. Maar we kunnen en moeten wel beter presteren in de return. Veel beter", zegt de 34-jarige Zweed tegen beIN Sports.

Ibrahimovic maakte in het Parc des Princes de 1-1, maar miste ook een strafschop en zag zijn verdediging bij de tweede goal van City in de fout gaan. Daardoor moet PSG dinsdag bij de return in Manchester sowieso scoren om door te gaan.

"We hebben fouten gemaakt die voorkomen hadden kunnen worden. De tegenstander strafte die fouten gelijk af. Daardoor kregen we het moeilijk. Dat is ons nog niet vaak overkomen,maar het is niet anders."

Video: Samenvatting PSG-City

Samenvatting heenduel PSG-Manchester City (2-2)
Samenvatting heenduel PSG-Manchester City (2-2)

Blanc

PSG-trainer Laurent Blanc zag dat zijn Zweedse vedette een lastige avond had, maar prees hem ook voor zijn geloof en werklust.

"Zlatan zat in een soort achtbaan. Hij miste een penalty en had nog een grote kans om te scoren. We dachten dat het niet zijn avond zou worden, maar hij bleef er geloof in houden en scoorde toch", aldus Blanc tegenover l'Equipe.

Verder was Blanc het in grote lijnen eens met het commentaar van Ibrahimovic. De Fransman vond zijn team in grote delen van de wedstrijd sterker dan City, maar bij vlagen ook slordig.

"Ik weet niet of we slecht waren, maar we maakten veel fouten in de opbouw waardoor we de tegenstander hielpen om twee uitdoelpunten te maken."

"Toch ben ik tevreden over de manier waarop we terugkwamen na de eerste tegengoal. We hebben bewezen dat we ook kunnen scoren in uitwedstrijden. Het is nog lang niet gespeeld."