Guus Hiddink is ervan overtuigd dat Chelsea nog Europees voetbal af kan dwingen met een goede klassering in de Premier League.

De Nederlandse interim-manager merkte dat dinsdag aan als het volgende doel voor de 'Blues', die met 2-1 wonnen bij Norwich City.

"Met de ambities die bij een club als Chelsea horen, moeten we nu een nieuw doel stellen", aldus Hiddink tegen Sky Sports. "We hebben nu een paar wedstrijden op rij gewonnen en moet in de richting van Europees voetbal gaan kijken."

"We moeten doorgaan op deze manier. We hebben geen grote blessures en iedereen zit op dezelfde lijn. We hopen zo hoog mogelijk te eindigen."

Drie fronten

Onder leiding van Hiddink heeft Chelsea de weg naar boven gevonden. Sinds de 69-jarige Achterhoeker het roer overnam van de ontslagen José Mourinho zijn de Londenaren nog ongeslagen in de Premier League.

Bij de aanstelling van de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal stond Chelsea slechts drie punten boven de degradatiestreep.

Na de derde competitiezege op rij staat de titelverdediger nu achtste op de ranglijst, terwijl de zesde of zevende plek al genoeg kan zijn voor deelname aan de Europa League.

Chelsea strijdt nog op drie fronten mee. Ook in de Champions League en in de FA Cup heeft de club nog kansen.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Premier League