Trainer Claudio Ranieri ziet niet zijn eigen club Leicester City maar Tottenham Hotspur als favoriet voor titel in de Premier League.

"Wij zijn de verrassing van het seizoen, dat is heel leuk. Maar we zijn ook realistisch", zei Ranieri maandag op zijn persconferentie in de aanloop naar de thuiswedstrijd van dinsdag tegen West Bromwich Albion.

"Tottenham zit in een sterke positie", vervolgde de Italiaanse trainer, die met koploper Leicester twee punten voorsprong heeft op de club uit Londen. "In mijn ogen is Tottenham de favoriet voor de titel. En Manchester City en Arsenal zijn ook kanshebbers."

Waar Ranieri het dinsdag met Leicester opneemt tegen WBA, komen de concurrenten woensdag pas in actie in de Premier League, waarin een volledige midweekse speelronde op het programma staat.

Arsenal, dat derde staat met vijf punten achterstand op Leicester, speelt thuis tegen Swansea City. Manchester City gaat op bezoek bij Liverpool.

Beide topploegen stonden zondag ook al tegenover elkaar in de finale van de League Cup en toen won City na strafschoppen.

Bekijk het programma en de stand in de Premier League