Memphis Depay heeft nog altijd goede hoop dat Manchester United het seizoen afsluit met een prijs.

"We moeten als team voor elkaar vechten en erin geloven dat we dit seizoen een prijs kunnen pakken", aldus Memphis, die met United vijfde staat in de Premier League.

De 'Red Devils' zijn ook nog actief in de FA Cup, waarin de ploeg van trainer Louis van Gaal maandag League One-club Shrewsbury Town met 3-0 versloeg in de achtste finales. Donderdag wacht de tweede confrontatie met het Deense Midtjylland in de Europa League.

"De zege op Shrewsbury was wel even lekker. Van daaruit kunnen we bouwen richting Midtjylland. Ook dat wordt een hele belangrijke wedstrijd voor ons. We hebben wat goed te maken na het 2-1 verlies vorige week in Denemarken."

Loopvermogen

De laatste wedstrijden staat Memphis weer in de basis bij United, nadat hij wekenlang weinig aan spelen toekwam. Hoewel hij sinds zijn transfer naar Engeland nog niet zijn stempel heeft kunnen drukken, merkt de 22-jarige Oranje-international wel dat hij dit jaar stappen heeft gezet.

"Vooral conditioneel, qua loopvermogen, ben ik sterker geworden. Bij PSV had ik Jetro Willems achter me die het defensief onder controle had en dan kon ik aanvallend voor het gevaar zorgen."

"Maar hier blijven de backs van de tegenstander gaan en dus moet ik als aanvaller ook mijn verantwoordelijkheid nemen om mee te verdedigen. Dat vergt meer uithoudingsvermogen."

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Premier League