Juventus heeft vrijdagavond twee punten laten liggen bij Bologna. De koploper van de Serie A moest genoegen nemen met een gelijkspel (0-0).

Het was het eerste puntenverlies van Juventus in de Serie A na een serie van vijftien overwinningen op rij.

Napoli kan maandag profiteren van het puntenverlies van de kampioen. Bij een zege op AC Milan mag de club zich weer lijstaanvoerder noemen. Napoli verloor vorige week de koppositie door een nederlaag tegen Juventus (1-0).

Voor Juventus betekende het gelijke spel een slechte voorbereiding op de kraker van dinsdag in de Champions League tegen Bayern München. Vanwege die wedstrijd mocht de club vrijdag al in actie komen.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Serie A

Club Brugge

In België blijft Club Brugge maar winnen. De formatie vierde vrijdagavond na het thuisduel met Westerlo de zevende zege op rij en verstevigde zo de koppositie (6-0).

Club Brugge heeft drie punten meer dan AA Gent, dat zondag nog wel op bezoek mag bij Oostende. Club Brugge won in het seizoen 2004-2005 voor het laatst zeven keer achter elkaar. Met dank aan die fraaie serie veroverde de ploeg toen de landstitel.

José Izquierdo, Hans Vanaken, Abdoulay Diaby beslisten het duel binnen 36 minuten. Vanaken en Wesley Moraes Ferreira Da Silva troffen in de tweede helft nog doel. Kenneth Schuermans besloot een verloren avond voor Westerlo met een eigen doelpunt.

Stefano Denswil speelde weer de hele wedstrijd voor Club Brugge. Ruud Vormer is geblesseerd.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Jupiler Pro League