Liverpool-trainer Jürgen Klopp baalt ervan dat zijn ploeg dinsdag tegen West Ham United de kansen niet benutte. De 'Reds' verloren de replay in de vierde ronde van de FA Cup in Londen met 2-1.

"We hebben genoeg kansen gekregen, maar we scoorden niet. Dat is de grootste fout die je kunt maken in het voetbal", zei Klopp tegen Sky Sports

"Aan de andere kant is het beter om kansen te missen dan helemaal geen kansen te creëren. Philippe Coutinho maakte gelukkig nog wel een goede goal voor ons. Na die 1-1 hebben we ook genoeg strijd geleverd."

De Duitse trainer zag Angelo Ogbonna in de laatste minuut van de verlenging de winnende treffer maken op Upton Park. De Italiaan van West Ham kopte raak na een vrije trap vanaf de rechterkant.

"Ze kregen die vrije trap, terwijl er helemaal geen overtreding was gemaakt", vond Klopp. "Jammer, want we hadden meer verdiend."

Jonge ploeg

Klopp was dan ook niet ontevreden over het spel van zijn jonge ploeg. Hij stuurde met bijvoorbeeld de Australiër Brad Smith en de Engelsman Kevin Stewart meerdere spelers het veld in die in de Premier League niet aan spelen toekomen.

"Als wij het gered hadden, was dat een fantastische prestatie geweest met deze spelers. Al wist ik ook dat ze het in zich hadden om zo goed te spelen. Maar de enige reden waarom we naar West Ham kwamen, was om te winnen en dat is niet gelukt."