Het blijft onduidelijk of John Terry zijn aflopende contract bij Chelsea nog kan verlengen. De 35-jarige verdediger zegt niets van de Londense club te hebben gehoord.

"Het is lastig. Er is op dit moment geen communicatie tussen de club en mij", aldus Terry tegen de krant The London Evening Standard.

De routinier van de 'Blues' maakte eind vorige maand bekend dat zijn aflopende verbintenis niet verlengd zal worden en dat hij na bijna 700 wedstrijden zal vertrekken bij de Londenaren, hoewel hij zelf wel wil blijven.

Trainer Guus Hiddink benadrukte vervolgens echter dat er geen definitief besluit is genomen over de toekomst van Terry bij Chelsea.  

"We moeten afwachten welke wisseling van de wacht er plaatsvindt in de technische staf. De deur is nog niet op slot voor hem, een gesprek is altijd mogelijk", zei Hiddink.

De Achterhoeker voegde daaraan toe dat hij vindt dat Terry op het veld nog altijd van grote waarde is voor Chelsea, dat zondag thuis met 1-1 gelijkspeelde tegen Manchester United. Terry speelde de hele wedstrijd tegen de 'Red Devils'.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Premier League