Guus Hiddink kan zondagmiddag in de thuiswedstrijd van Chelsea tegen Manchester United nog niet beschikken over aanwinst Alexandre Pato. Pedro is mogelijk wel fit genoeg om te spelen tegen de ploeg van Louis van Gaal. 

"Met Pato hebben we een oefenprogramma opgesteld om hem eerst weer helemaal fit te krijgen", zei Hiddink vrijdag op de persconferentie. "Dat betekent dat hij sowieso de komende weken nog niet in actie komt, maar ik verwacht dat hij nog van waarde kan zijn in de tweede seizoenshelft."

Pato tekende afgelopen week een contract tot het einde van het seizoen bij Chelsea. De Braziliaan wordt door de Londenaren gehuurd van Corinthians. 

Hiddink kan tegen United ook niet beschikken over Loïc Remy en Radamel Falcao, maar Pedro is wel fit genoeg. "Hij had na de wedstrijd tegen Watford wat last van een liesblessure, maar hij trainde vanmorgen goed. Het is nog even afwachten, maar ik verwacht geen problemen richting zondag."

Stabiel

Chelsea hoopt tegen United aansluiting te houden met de ruime middenmoot en al met een schuin oog naar de subtop te kunnen kijken. Hiddink merkt dat zijn ploeg steeds beter presteert.

"Het team wordt steeds stabieler. Hopelijk is dat een voorteken voor een mooie lente." Het duel tussen Chelsea en Manchester United begint zondagmiddag om 17.00 uur. De vorige wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Premier League