Na de bekerstunt van woensdagavond tegen FC Den Bosch hoopt voorzitter Arjan Broekhof van de amateurs van VVSB op een uitduel met Feyenoord in de halve finale.

Het gebrek aan goede voorzieningen op de accommodatie in Noordwijkerhout is de belangrijkste reden voor de wens van Broekhof.

"Doe nu maar Feyenoord, het liefst uit. Anders moeten wij het allemaal gaan organiseren en we hebben niet eens geschikte verlichting op ons complex. Maar goed, alles kan, dat bewijst onze ploeg", aldus de voorzitter donderdag.

VVSB evenaarde woensdag met de 3-2 overwinning tegen FC Den Bosch de prestatie van IJsselmeervogels, dat in 1975 als enige amateurclub ooit tot de halve finales van het bekertoernooi reikte.

Toch rekende Broekhof na iets meer dan een halfuur al niet meer op een stunt.

"Eerlijk gezegd had ik de hoop al opgegeven na de 2-0 voor Den Bosch. Ik gaf geen stuiver meer voor onze kansen. Na die 2-1 kreeg ik toch weer hoop. Het is bizar hoe we uiteindelijk gewonnen hebben. Het lijkt wel of ik droom, dit is onbeschrijflijk mooi voor onze club."

Bekijk de samenvatting van FC Den Bosch-VVSB:

Samenvatting FC Den Bosch-VVSB
Samenvatting FC Den Bosch-VVSB

Loting

Na de overwinning was Maikey Parami, de maker van de winnende goal, de gevierde man aan de zijde van VVSB. Hij verricht donderdagavond de loting voor de halve finale.

VVSB treft daarin Feyenoord, AZ of de winnaar van de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht. Dat duel wordt donderdagavond in Eindhoven afgewerkt.