Video

Video: De samenvattingen van speelronde 23 in de Jupiler League

In de Jupiler League werden vrijdagavond niet zeven, maar zes wedstrijden gespeeld. FC Den Bosch-Sparta ging niet door vanwege kortsluiting van de lichtmasten. Een overzicht van de duels die wél werden afgewerkt.

VVV-Venlo consolideerde de tweede plaats door in eigen huis met 3-0 te winnen van subtopper FC Volendam. Ralf Seuntjens was met drie treffers de grote man aan de kant van de Limburgers.

Bekijk de samenvatting van VVV-Venlo-FC Volendam:

NAC Breda leek in eigen huis af te stevenen op een puntendeling met Helmond Sport. Verdediger Kenny van der Weg zorgde vlak voor tijd echter voor de 1-0.

Bekijk de samenvatting van NAC Breda-Helmond Sport:

Op bezoek bij MVV Maastricht boekte FC Eindhoven een 2-0 zege. De Belgische spits Anil Koç tekende voor beide doelpunten namens de nummer vier van de ranglijst.

Bekijk de samenvatting van MVV Maastricht-FC Eindhoven:

Dankzij een 1-0 overwinning op Telstar klom FC Emmen naar de zesde plaats. De enige treffer werd gemaakt door Erixon Danso.

Bekijk de samenvatting van FC Emmen-Telstar:

In de onderste regionen triomfeerde Almere City met 2-0 bij Fortuna Sittard. De formatie uit Flevoland staat nog steeds laatste, maar de achterstand op Fortuna en RKC Waalwijk is inmiddels te overzien.

Bekijk de samenvatting van Fortuna Sittard-Almere City:

FC Dordrecht won in een aantrekkelijk duel met 3-2 bij FC Oss. Alban Bujaku zorgde in de 82e minuut voor het winnende doelpunt.

Bekijk de samenvatting van FC Osss-FC Dordrecht:

Lees meer over:
Tip de redactie