LONDEN - Arsenal blijft lijstaanvoerder in de Engelse Premier League. De voetbalploeg uit Londen won zaterdag het zevende competitieduel met 1-0 van Manchester City. Ashley Cole maakte het doelpunt.

Arsenal heeft zeventien punten, twee meer dan Chelsea. Die andere miljoenenclub uit Londen pakte drie punten door een nipte 1-0 uitzege op Middlesbrough.

Van Nistelrooij

Manchester United lijkt zich te hebben hersteld van de matige competitiestart getuige de 1-0 winst tegen Tottenham Hotspur. Ruud van Nistelrooij scoorde voor United uit een strafschop. De ploeg staat nu vierde met twaalf punten uit zeven.

Kluivert

Patrick Kluivert was trefzeker voor Newcastle United, dat met 3-1 won van West Bromwich Albion. De Nederlandse spits maakte het eerste doelpunt.

Chelsea

Chelsea heeft zaterdag met 1-0 gewonnen van Middlesbrough. Chelsea was de hele wedstrijd beter en had veel kansen. Pas in de 81e minuut was het raak. Drogba maakte de enige treffer. Middlesbrough speelde in de eerste helft een kwartier zonder spits Jerrel Hasselbaink. De Nederlander moest aan de zijkant worden behandeld aan een gapende hoofdwond.