Vitesse-trainer Peter Bosz houdt zich totaal niet bezig met een eventuele overstap naar Feyenoord komend seizoen.

Dat liet hij zaterdag na het duel van de Arnhemmers met PEC Zwolle (2-1) weten. Fred Rutten vertrekt naar alle waarschijnlijkheid na dit seizoen bij de Rotterdammers en Bosz wordt genoemd als mogelijke opvolger.

"Ik ben met Vitesse bezig, dat is het enige wat me op dit moment interesseert", was Bosz stellig tegenover FOX Sports. "Ik heb het hier heel goed naar mijn zin, dus laten we daar maar bij blijven."

De oefenmeester weet nog niet wanneer hij duidelijkheid geeft over zijn toekomst bij Vitesse. "Dat zullen we wel zien. We zijn er met elkaar over in gesprek, dus het komt vanzelf."

Bosz beschikt in de Gelredome over een aflopende verbintenis. Eerder was hij als hoofdtrainer onder meer werkzaam voor Heracles Almelo voordat hij in 2013 bij Vitesse tekende. Bij Feyenoord was hij eerder technisch manager.

Niet in paniek

Vitesse zette tegen PEC de goede reeks voort. Het kwam weliswaar snel op achterstand en Marko Vejinovic miste bij de stand van 1-1 een strafschop, maar dat waren voor Bosz geen redenen om aan zijn ploeg te twijfelen.

"Ik was niet zo snel in paniek, Ik wist gezien de manier waarop we speelden dat we die tweede treffer nog wel gingen maken."

Vitesse bezet in de eredivisie momenteel de vijfde plaats met veertig punten uit 25 wedstrijden. De achterstand op nummer vier Feyenoord, dat zondag op bezoek gaat bij FC Utrecht, is vier punten.

Bekijk de stand in de eredivisie