PSV speelt zaterdag thuis tegen FC Utrecht opnieuw zonder Jeffrey Bruma. De verdediger moest dinsdag al de gewonnen uitwedstrijd tegen NAC Breda (0-2) overslaan vanwege heupklachten.

Bruma zit wel bij de selectie, maar trainer Phillip Cocu geeft in de basis de voorkeur aan Nicolas Isimat. De Franse huurling van AS Monaco verving Bruma ook in Breda.

PSV, dat aan kop van de ranglijst liefst twaalf punten voorsprong heeft op Ajax, begint zodoende in een ongewijzigde opstelling.

Jetro Willems, die tegen NAC al na 29 seconden met rood uit het veld werd gestuurd, is er ook bij. De rode kaart die scheidsrechter Kevin Blom uitdeelde aan de linksback werd een dag later al weer geseponeerd.

FC Utrecht

Bij FC Utrecht ontbreekt Anouar Kali, die door de clubleiding alsnog disciplinair werd geschorst voor zijn wangedrag vorige week op de training.

Het duel in het Philips Stadion begint zaterdag om 20.45 uur en staat onder leiding van arbiter Danny Makkelie. Bij winst vergroten de Eindhovenaren het gat met nummer twee Ajax tot liefst vijfitien punten. De Amsterdammers komen zondag nog wel in actie bij Go Ahead Eagles.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Isimat, Rekik, Willems; Wijnaldum, Guardado, Maher; Narsingh, De Jong, Depay.

Opstelling FC Utrecht: Ruiter; Hardeveld, Letschert, Leeuwin, Markiet; Diemers, Janssen, Ayoub; Duplan, Rubin, Oar.