Colin Kazim-Richards erkende woensdag na de nederlaag bij sc Heerenveen dat Feyenoord zichzelf niet was, maar verwacht dat de ploeg zich zondag tegen SC Cambuur herstelt.

"Dit is echt een terugslag, zeker in de strijd om de tweede plaats, maar we moeten door", zegt de spits van de Rotterdammers in gesprek met NU.nl.

Het verschil tussen nummer twee Ajax en Feyenoord, dat vierde staat, is vijf punten. De Amsterdammers spelen donderdagavond nog tegen AZ. 

"Dit was een gemiste kans, maar het zal geen verrassing zijn als Feyenoord zich hiervan terug knokt. Dat hebben we steeds gedaan."

In de kleedkamer van het Abe Lenstra Stadion was nog geen ruimte voor discussie tussen de spelers, al was er behoorlijk wat onvrede over het spel in de tweede helft.

"We zullen donderdag zitten en praten, dat doen we niet meteen na de wedstrijd. We gaan wat video's bekijken en zien wat we beter moeten doen."

Aan het einde van het duel leek het erop of Feyenoord de strijd opgaf bij een 3-1 achterstand, iets wat dit seizoen zelden het geval was. "We gaven niet op hoor, we speelden gewoon slecht. Het is duidelijk dat dit niet de richting is die we op moeten met het team."

Feyenoorders kritisch: 'Domme fouten en slaapmomenten'