West Bromwich Albion heeft zich maandagavond vlak voor de transferdeadline versterkt met Darren Fletcher.

De 31-jarige Schotse middenvelder komt over van Manchester United, dat hem ondanks een contract dat komende zomer zou aflopen transfervrij liet vertrekken.

Bij United speelde Fletcher liefst 342 wedstrijden in de hoofdmacht. Onder manager Louis van Gaal kreeg hij dit seizoen echter weinig speeltijd.

De Schot, die in december 2013 zijn rentree vierde na een darmontsteking, won onder meer vijf keer de Premier League en eenmaal de Champions League in dienst van de 'Red Devils'.

"Dit is een fantastische nieuwe uitdaging voor me", zegt Fletcher op de website van West Bromwich Albion, de huidige nummer vijftien van de Premier League. "Ik heb mijn hele loopbaan bij Manchester United gezeten. Sentimentele gevoelens heb ik echter niet, het moment was daar om te vertrekken."

Fletcher tekende tot halverwege 2017 bij West Bromwich Albion.

Hull City

Hull City verzekerde zich maandagavond laat van de diensten van Dame N'Doye. De aanvaller uit Senegal komt over van Lokomotiv Moskou.

De 29-jarige N'Doye, die eerder de kleuren van FC Kopenhagen verdedigde, zette zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2017 bindt aan de Premier League-club.

Overzicht: De belangrijkste transfers op Deadline Day