Samuel Eto'o heeft maandag geen beste beurt gemaakt bij Sampdoria-trainer Sinisa Mihajlovic. De Servische coach had maandag een extra training ingelast vanwege de wanprestatie tegen Torino op zondag, maar de spits uit Kameroen liet die aan zich voorbij gaan.

Mihajlovic zegt daarvoor geen toestemming te hebben gegeven aan Eto'o, die pas vorige week overstapte van Everton naar Sampdoria.

"Ik weet niet waar hij heen is en wat de club nu gaat doen. Hij heeft me geen uitleg gegeven. Dit is een teken van een gebrek aan respect voor mij en het team."

Het is onduidelijk of Eto'o, die tegen Torino als invaller zijn debuut maakte, nog terugkeert. Van een ruzie kan volgens Mihajlovic geen sprake zijn. "Daarvoor heb je namelijk twee partijen nodig. En ik heb hem na de ochtendtraining niet meer gezien of gesproken."

Sampdoria-president Massimo Ferrero probeerde in gesprek met het Italiaanse persbureau ANSA het relletje in de kiem te smoren. "Het was alleen een verschil van inzicht, en dan nog een kleine. We zijn kalm. 'Samp' is heel stabiel."