Jurgen Streppel is ook de komende twee seizoenen de trainer van Willem II. 

Streppel (45), al sinds de zomer van 2011 in dienst in Tilburg, zal vanaf komend seizoen alleen de functie van hoofdtrainer vervullen.

De club gaat de functie van technisch manager anders invullen. Streppel is na Ajax-trainer Frank de Boer de langstzittende trainer in de eredivisie.

Onder leiding van Streppel promoveerde Willem II in 2012 naar de eredivisie. Een jaar later volgde degradatie, waarna hij de club in het seizoen 2013-2014 met een kampioenschap in de Jupiler League weer terugbracht in de eredivisie.

"De afgelopen jaren zijn we met de gehele staf druk bezig geweest om van Willem II weer een stabiele ploeg te maken. Ik denk dat daarin nog wel wat stappen gemaakt kunnen worden, dus ik ben blij dat ik daar met de rest van de staf verder aan kan werken", aldus Streppel.

Algemeen directeur Berry van Gool is erg blij met het de contractverlenging van Streppel. "Voor Willem II is continuïteit en vertrouwen erg belangrijk en we zijn er trots op dat we samen met Jurgen verder kunnen bouwen aan onze club."