FC Dordrecht heeft zich per direct versterkt met Andwelé Slory. De 32-jarige aanvaller is een contract tot medio 2016 overeengekomen met de hekkensluiter in de eredivisie.

Oud-international Slory zat ruim drie jaar zonder profclub sinds zijn vertrek bij Adelaide United in 2011. Destijds kondigde hij zelfs het einde van zijn professionele loopbaan aan.

De buitenspeler speelde nog wel voor de amateurs van Barendrecht.

Slory debuteerde in het betaalde voetbal bij Telstar en kwam tussen 2005 en 2007 uit voor Excelsior. Op Woudestein verdiende de aanvaller een transfer naar Feyenoord.

Na zijn periode in Rotterdam, die duurde tot medio 2010, verdedigde hij de clubkleuren van West Bromwich Albion, Levski Sofia en Adelaide United.

Slory speelde in 2007 twee interlands voor het Nederlands elftal, tegen Zuid-Korea en Thailand. Marco van Basten was destijds de bondscoach van Oranje.

Eén zege

FC Dordrecht boekte in de eerste seizoenshelft slechts één zege in de eredivisie. De promovendus heeft een achterstand van zes punten op nummer zeventien NAC Breda.

In een eerder stadium maakte FC Dordrecht al bekend dat het verdediger Matthew Steenvoorden de rest van het seizoen huurt van Feyenoord.

Foto: FC Dordrecht

Volg alle updates op de transfermarkt