Mario Balotelli wordt de laatste dagen aan tal van clubs gelinkt, maar Liverpool-manager Brendan Rodgers wil de Italiaanse spits absoluut niet kwijt.

"Er komen nog heel veel wedstrijden aan dit seizoen. Het is belangrijk iedereen binnenboord te houden", reageert de Noord-Ier op alle geruchten.

Rodgers was eerder deze week nog erg kritisch over de verrichtingen van de aanvaller, die dit seizoen pas twee keer scoorde en de laatste duels zelfs werd gepasseerd. "We hebben gezien dat onze manier van spelen niet de zijne is", zei de oefenmeester onder meer.

Desondanks wordt de 24-jarige Balotelli, die volgens Italiaanse media onder meer gewild is door zijn oude club Internazionale, niet op de transferlijst geplaatst op Anfield Road. "Dat is niet in ons opgekomen", verzekert Rodgers.

De oud-speler van Manchester City werd afgelopen zomer overgenomen van AC Milan om het verlies van de naar FC Barcelona vertrokken Luis Suarez op te vangen.

In tien Premier League-wedstrijden wist de flamboyante Balotelli het net echter nog niet te vinden voor 'The Reds', al wist hij wel al te scoren in de Champions League en de League Cup.