Angel Di Maria maakt mogelijk zaterdag zijn rentree voor Manchester United. De Argentijn is bijna volledig hersteld van een hamstringblessure en neemt in het competitieduel met Aston Villa wellicht plaats op de bank.

Dat zei Louis van Gaal vrijdag tijdens een persconferentie. De Nederlandse manager van United zag Di Maria drie weken geleden tegen Hull City geblesseerd uitvallen. Sindsdien stond de aanvaller aan de kant met een hamstringkwetsuur.

Van Gaal moet het tegen Aston Villa, waar de Nederlanders Ron Vlaar en Leandro Bacuna onder contract staan, in ieder geval stellen zonder de al langer geblesseerden Daley Blind, Luke Shaw en Chris Smalling. Marouane Fellaini is ziek.

Hoewel Van Gaal met Manchester United zes duels op rij won, wacht de Nederlander nog steeds op de 'perfecte wedstrijd'. ''Het zelfvertrouwen groeit, maar ik wil nog steeds een wedstrijd van ons zien die de perfectie benadert'', aldus Van Gaal.

United bezet na zestien wedstrijden de derde plek op de ranglijst met acht punten achterstand op koploper Chelsea. Aston Villa staat dertiende in de Premier League met negentien punten.

Bekijk het programma en de stand in de Premier League