Ronald Koeman rekent erop dat Southampton zich woensdag tegen Arsenal herstelt van de nederlaag in de topper tegen Manchester City.

"Ons spel was niet zoals normaal. We moeten een goede reactie laten zien", aldus de Nederlandse coach een dag na het 3-0 verlies.

City is nu de nummer twee op de ranglijst en Southampton staat derde. Met Arsenal treft Koeman de tweede topclub in vier dagen tijd.

"We hebben nog steeds een geweldige start van het seizoen, dat is niet veranderd. Maar tegen dit soort teams moeten we echt goed zijn, ook tegen Arsenal."

Transfers

Koeman moet middenvelder Morgan Schneiderlin missen in het Emirates Stadium, maar Jack Cork is wel weer beschikbaar. Southampton versloeg Arsenal dit seizoen al eens in de League Cup.

"Het is goed voor het vertrouwen dat we weten hoe het is om van Arsenal te winnen. Toch is het een heel sterk team met veel goede spelers."

Door het succes van Southampton is Koeman voorlopig niet van plan om nieuwe spelers aan te trekken in de komende transferperiode.

"We willen ons team altijd beter maken, maar ik ben tevreden met de spelers die we hebben. Ik ga niet op namen in. Als we iemand nodig hebben, halen we die."

United

Manchester United-manager Louis van Gaal kan dinsdagavond in het thuisduel met Stoke City niet beschikken over Angel Di Maria.

De Argentijnse recordaankoop viel zaterdag in de gewonnen wedstrijd tegen Hull City (3-0) uit en is niet op tijd fit voor de midweekse speelronde. United weet nog niet precies hoe ernstig de blessure van Di Maria is.

Wayne Rooney had wat last van zijn knie na het duel met Hull, maar de aanvoerder verwacht dinsdag gewoon te kunnen spelen.

Dinsdag en woensdag is er een volledig speelronde in de Premier League. Manchester United en Hull City trappen dinsdagavond om 20.45 uur af.

Bekijk het programma en de stand in de Premier League I Ook Van Gaal 'niet blij' met drukke programma in december