Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Tim Krul

Krul door enkelkwetsuur voorlopig niet inzetbaar voor Newcastle United

Tim Krul is voorlopig niet inzetbaar voor Newcastle United. De international van Oranje is vanwege een enkelkwetsuur op z'n minst vier wedstrijden niet inzetbaar volgens manager Alan Pardew.
Door NU.nl

In de aanloop naar de verloren uitwedstrijd van zaterdag tegen West Ham United (1-0) raakte de 26-jarige Haagse doelman geblesseerd op de training.

Robbert Elliot nam tegen 'The Hammers' de plek onder de lat over van Krul, die al sinds 2005 onder contract staat op St. James' Park.

De situatie van Daryl Janmaat is volgens Pardew ook 'zorgelijk'. De rechtsback moest tegen de Londenaren een kwartier voor het einde met een dijbeenblessure naar de kant.

Eerder deze week hervatte Siem de Jong na een paar maanden blessureleed de training. De aanvallende middenvelder kwam afgelopen zomer over van Ajax, maar kwam door een dijbeenblessure pas drie keer in actie voor 'The Magpies'.

Newcastle bezet, ondanks de zeer matige seizoensstart, na dertien wedstrijden de negende plek in de Premier League. Tot de nederlaag op Upton Park werd er vijf keer op rij gewonnen.


Lees meer over:

Newcastle UnitedTim KrulDaryl Janmaat

Aanbevolen artikelen