Volgens Robin van Persie zitten de spelers en leden van de technische staf van Manchester United op één lijn na een lange bespreking begin deze week.

Aanleiding voor de sessie was de 5-3 nederlaag van zondag bij promovendus Leicester City. In dat duel gaf de formatie van manager Louis van Gaal een 3-1 voorsprong uit handen.

"Het is alleen maar goed dat je elkaar eerlijk vertelt wat er goed gaat, maar ook wat er niet zo goed gaat", vertelt Van Persie aan Manchester United TV.

"Dat hebben we daags na de wedstrijd gedaan. Het was een heel positieve bespreking. Iedereen sprak zich uit en deelde zijn gevoelens."

Manchester United, dat na vijf speelrondes de twaalfde plek bezet in de Premier League, duelleert zaterdagmiddag met West Ham United.

"We hebben enkele goede trainingen achter de rug en iedereen kijkt vol positivisme uit naar de wedstrijd tegen West Ham. Alle neuzen staan dezelfde kant op."

Blessures

In de aanloop naar het Premier League-duel kampt United met veel blessures.

Van Gaal heeft slechts de beschikking over één centrale verdediger (Marcos Rojo), waardoor hij noodgedwongen een beroep moet doen op spelers uit het beloftenteam.

Bekijk de stand en het programma in de Premier League