Zakaria Bakkali lijkt geen enkele sportieve toekomst meer bij PSV te hebben.

De 18-jarige aanvaller was al niet meer welkom bij het eerste elftal van de Eindhovenaren, maar hoeft nu ook in het beloftenelftal niet meer op speelminuten te rekenen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandag. Alleen bij ongewone personele problemen wordt er bij Jong PSV eventueel nog een beroep gedaan op Bakkali.

Bakkali en PSV steggelen al maanden over de nieuw contract voor de aanvaller, die aan het begin van vorig seizoen indruk maakte, maar daarna sterk terugviel. Na de winterstop kwam hij nauwelijks nog in actie.

Omdat de vleugelspeler geen uitsluitsel wilde geven over zijn toekomst, zetten de Eindhovenaren hem eind juni al terug naar Jong PSV.

Atletico

PSV had al eerder een contractaanbieding aan Bakkali ingetrokken, maar de club deed de Belg een nieuw voorstel nadat hij van zaakwaarnemer was gewisseld.

De enkelvoudig international had deze zomer kunnen vertrekken naar Atletico Madrid. De Spaanse kampioen had een akkoord met PSV over de transfersom (twee à drie miljoen euro), maar Bakkali zag af van een overgang.