Leroy Fer komt voorlopig nog niet weg bij Norwich City, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. De international wil na zijn deelname aan het WK graag weer op het hoogste niveau spelen.

"Er is redelijk veel interesse, maar we hebben nog geen beslissing genomen", laat zijn zaakwaarnemer Rob Jansen weten aan NU.nl. "Het is alleen moeilijk onderhandelen met Norwich, die doen moeilijk."

De club uit het Championship vraagt een flinke prijs voor Fer omdat de 24-jarige middenvelder nog een contract heeft tot de zomer van 2017. Volgens Jansen is een terugkeer in de Premier League reëel.

"Het klopt dat er interesse uit Engeland is, maar ook uit andere landen. We zijn druk bezig", besluit Jansen. Fer scoorde op het WK namens Oranje als invaller in de laatste groepswedstrijd tegen Chili.

Blind en Van Ginkel

Jansen behartigt ook de belangen van Daley Blind, die in de belangstelling zou staan van Manchester United. De zaakwaarnemer benadrukt dat er nog geen enkele club concreet is voor de Ajacied, die nog tot medio 2016 vastligt.

Marco van Ginkel, ook in de stal van Jansens Sport-Promotion, lijkt dit seizoen gewoon bij Chelsea te blijven. "Hij kan verhuurd worden, maar dat zal dan pas in de laatste week van augustus besloten worden."