De transfer van Angel Di Maria naar Paris Saint-Germain lijkt van de baan. Nasser Al-Khelaïfi, voorzitter van de Franse topclub, vindt de vleugelspeler van Real Madrid te duur.

Dat meldde de puissant rijke Qatarees donderdag tijdens de perspresentatie van de andere miljoenenaankoop David Luiz.

"We wilden Di Maria graag hebben en we hebben dan ook contact gehad met Florentino Perez (voorzitter van Real Madrid red.), maar hij is te duur gebleken. We zijn daarom ook gestopt met de onderhandelingen."

De vijftig miljoen die de Parijzenaars neerlegden voor Luiz vond Al-Khelaïfi niet te veel. "David is niet erg duur geweest. Veel andere clubs wilden hem ook hebben. Hij is de beste verdediger van de wereld en gaat ons helpen in onze jacht op de Champions League."

David Luiz

De Braziliaanse verdediger zelf was erg verheugd met zijn transfer naar de Franse hoofdstad. "Ik ben erg blij om te spelen voor een andere grote club na Benfica en Chelsea. Het is een eer dat ik bij dit grote project mag aansluiten."

"Ook voor mij persoonlijk is dit een groot project. Ik heb hier als kind altijd al van gedroomd. Hoe ik hier ontvangen word, is fantastisch. Ik hoop dat het zo blijft", aldus Luiz.

De 27-jarige Braziliaan gaat bij PSG het verdedigingsduo vormen met zijn landgenoot Thiago Silva.