Fred Rutten heeft er nog altijd vertrouwen in dat Feyenoord zich woensdag ten koste van Besiktas weet te kwalificeren voor de vierde voorronde van de Champions League.

"De moraal in het team is heel erg goed. We zijn afgereisd naar Turkije om ons te kwalificeren", zei de oefenmeester van Feyenoord dinsdag op de persconferentie in Istanbul.

Feyenoord verloor vorige week met 2-1 in de eigen Kuip en dus moet er woensdag minimaal twee keer gescoord worden. Volgens Rutten is dat niet onmogelijk. "In de eerste partij waren we zeker niet de onderliggende partij. Ik ben ervan overtuigd dat we morgen kunnen scoren."

De trainer weet wat zijn ploeg te doen staat. "We gaan proberen om een snelle goal te maken, dan wordt het een echte wedstrijd."

Rutten wilde nog niet veel kwijt over de opstelling van Feyenoord tegen Besiktas. "Maar de kans is groot dat ik wat accenten zal veranderen."

Immers

Ook Lex Immers vindt dat de Rotterdammers hoop moeten blijven houden op een stunt in Turkije. "We hebben vertrouwen in een goed resultaat. Op trainingen gaat het elke keer beter."

"Het was vorige week eigenlijk een 0-0 wedstrijd en we hadden niet hoeven verliezen. We waren gelijkwaardig. Er liggen woensdag zeker mogelijkheden voor ons."