Pierre van Hooijdonk en Robin van Persie gaan binnenkort om tafel om te spreken over hun conflict dat oplaaide tijdens het WK in Brazilië.

Onder anderen Pierre van Hooijdonk, Bert Konterman, Aron Winter, Sonny Silooy, Michael Reiziger en Martijn Reuser zijn bij de jeugdelftallen aangesteld.

"Met deze hoofdcoaches en assistenten hebben we veel trainerskwaliteiten, ervaring in het trainersvak en ervaring als speler in huis", verklaart technisch manager Jelle Goes de stap.

"Veel van deze trainers, waaronder ex-internationals, weten bovendien uit eigen ervaring wat het betekent en van je vraagt om op het hoogste niveau te spelen."

Van Hooijdonk wordt assistent bij het Jong Oranje van bondscoach Adrie Koster, terwijl Remy Reijnierse bij Oranje onder 20 jaar wordt bijgestaan door Konterman.

Winter wordt bondscoach van de onder 19-ploeg. Maarten Stekelenburg coacht zowel Oranje onder 18 als onder 17. Bij onder 18 wordt hij bijgestaan door Silooy, bij onder 17 is Reiziger zijn assistent.

Oud-Spartaan Dennis de Nooijer is assistent van Edwin Petersen bij Oranje onder 16. Reuser gaat als assistent van Peter van Dort aan de slag bij Oranje onder 15, het jongste vertegenwoordigende elftal van de voetbalbond.