Bruno Martins Indi zal zich in de voorbereiding op de WK-wedstrijd tegen Argentinië niet puur op Lionel Messi focussen.

"Ik kijk niet naar één individu, maar naar het hele team. En Argentinië is als team gewoon goed hoor", stelt de verdediger in de aanloop naar de halve finale van woensdag.

"Toch kregen de Belgen ook een aantal kansen tegen Argentinië, ik heb die kwartfinale gezien. Elk team heeft sterke en zwakke punten. Wij moeten proberen de aanvoer naar Messi eruit te halen."

De 22-jarige Feyenoorder plukt in Brazilië naar eigen zeggen de vruchten van het hoge niveau tijdens de trainingen bij Oranje. "Het trainen met deze boys, de staf die me snel dingen bijleert die ik voorheen nog niet goed deed...Dit toernooi is een heel goede ervaring."

"Neem de manier waarop ik verdedigend opgesteld moet staan, ik los sommige dingen heel anders op dan voorheen en leer het spel nog sneller te lezen. En dan speel je ook nog eens tegen de beste spelers ter wereld."

Wilt u op uw iPhone een pushbericht ontvangen bij nieuws over het Nederlands elftal? Druk dan hieronder (in de NU.nl-app) op 'NUoranje' en kies 'Mijn nieuws + pushbericht'.

Blessure Vlaar, De Jong terug op trainingsveld Oranje | Argentinië definitief zonder Di Maria tegen Oranje