Real Madrid begint met Cristiano Ronaldo en Karim Benzema aan de Champions League-finale tegen stadgenoot Atletico. De beide aanvallers zijn op tijd fit voor de confrontatie met de rivaal.

Zowel Ronaldo als Benzema kampte afgelopen week met fysiek ongemak. Vooral over de Fransman bestonden twijfels wat betreft zijn deelname aan de finale.

De twee krijgen voorin gezelschap van Gareth Bale.

Pepe is niet op tijd fit voor het duel met Atletico. De ervaren Portugees wordt achterin vervangen door Raphaël Varane. Sami Khedira neemt op het middenveld de plaats van de geschorste Xabi Alonso over.

De Duitser stond lange tijd langs de kant vanwege een ernstige knieblessure en maakte enkele weken geleden pas zijn rentree bij Real.

Costa

Bij Atletico is Diego Costa op tijd hersteld van een hamstringblessure. De aanvaller viel vorige week nog geblesseerd uit in de kampioenswedstrijd tegen FC Barcelona.

Arda Turan is niet opgenomen in de selectie door Diego Simeone. De Turk heeft te veel last van zijn heup. Ook hij liep de kwetsuur een week geleden tegen Barcelona op. Zijn plaats wordt ingenomen door Raul Garcia. Samen met David Villa en Costa moet hij voor de doelpunten zorgen.

Opstelling Real Madrid: Casillas; Carjaval, Varane, Ramos, Coentrão; Khedira, Di Maria, Modric; Bale, Benzema, Ronaldo.

Opstelling Atletico Madrid: Courtois; Juanfran, Godin, Miranda, Filipe Luis; Gabi, Tiago, Koke, Raul Garcia, Villa, Costa.