Paul Verhaegh heeft zaterdag de groepstraining van het Nederlands elftal in Portugal voortijdig verlaten vanwege enkelklachten. 

De rechtsback greep aan het einde van de oefensessie naar zijn rechterenkel en verliet het veld van het Cascade Resort in Lagos.

Een woordvoerder van de KNVB meldde vervolgens dat de blessure van Verhaegh meevalt. ''Hij heeft slechts een lichte verrekking opgelopen", laat hij weten.

De selectie van bondscoach Louis van Gaal trainde zaterdag achter gesloten deuren. Vanaf de openbare weg was de training echter goed zichtbaar.

Toegestroomde journalisten en toeristen zagen Robin van Persie een aangepast programma volgen. De aanvoerder is nog maar net hersteld van een knieblessure.

Zelfde elftal

Van Gaal oefende opnieuw met hetzelfde elftal. Jasper Cillessen vormde een defensie met Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Ron Vlaar en Patrick van Aanholt.

Het middenveld van een mogelijke basisploeg bestond weer uit Wesley Sneijder, Nigel de Jong en Daley Blind. Jeremain Lens verving Van Persie als aanvalspartner van Arjen Robben.

Oranje keert dinsdag terug van het trainingskamp in Portugal. Zaterdag 31 staat de volgende wedstrijd op het programma. Oranje oefent dan in De Kuip tegen Ghana.

Hoe ziet de WK-voorbereiding van Oranje eruit?