EINDHOVEN - Jurgen Colin heeft nog geen overeenstemming bereikt met zijn mogelijke nieuwe werkgever Everton. De 23-jarige rechtsback van PSV keerde vrijdagavond zonder contract terug uit Liverpool. Zijn zaakwaarnemer Piet Buter verwacht dat het komend weekeinde alsnog tot een akkoord komt.

Everton wil Colin in eerste instantie voor komend seizoen huren. De uit Utrecht afkomstige speler heeft nog een contract tot juli bij de Eindhovense club. Colin, eerder al verhuurd aan RC Genk en NAC, groeide bij PSV nooit uit tot een vaste waarde.

De rechtsback arriveerde vrijdag in Liverpool. Everton wilde op het laatste moment echter niet aan de eisen van PSV, Colin en zijn zaakwaarnemer voldoen. "We zijn daarom weer vertrokken", aldus Buter. "Maar inmiddels heb ik al weer met de leiding van Everton gesproken. Ik ga er van uit dat het dit weekeinde alsnog allemaal rondkomt."

Aanvaller Edson vertrekt wel definitief van PSV naar Engeland. De spits van het tweede team van de Eindhovense club gaat het bij Tottenham Hotspur proberen. Bij deze Engelse club is Frank Arnesen inmiddels technisch directeur.