MANCHESTER - Na een seizoen zonder prijzen wil Manchester United weer domineren in eigen land en Europa. Voorlopig wordt de rijkste club van de wereld echter alleen nog maar herinnerd aan teleurstellingen van het vorige voetbaljaar. Drie dagen na de verrassende nederlaag bij het Hongaarse Zalaergerszegi (1-0) in de voorronde van de Champions League versloeg de ploeg zaterdag uiterst moeizaam het gepromoveerde West Bromwich Albion (1-0).

Invaller Solskjaer, die de tegenvallende Veron verving, tekende in de 78e minuut voor de enige treffer van de wedstrijd. Het was alweer zijn honderdste doelpunt in dienst van United. West Bromwich Albion speelde op dat moment al met tien man. McInnes moest vertrekken na een wilde charge. Opvallend was dat Roy Keane van
Manchester United

Slordig

Het probleem van Manchester United lag net als drie dagen eerder in Hongarije opnieuw in de aanvalslinie. De dure selectie van trainer Ferguson kreeg veel mogelijkheden maar sprong slordig met de kansen om. Ook Van Nistelrooy kon zich niet onderscheiden.

Hasselbaink

Hetzelfde gold voor landgenoten Hasselbaink en Bergkamp. De spits van
Chelsea
Charlton

Begkamp

Bergkamp was bij
Arsenal

Van der Sar begon met het ambitieuze
Fulham
Bolton Wanderers
Leeds
Liverpool