Liverpool lijkt de kansen op de titel in de Premier League vergooid te hebben. De ploeg van manager Brendan Rodgers speelde maandag met 3-3 gelijk bij Crystal Palace na een 3-0 voorsprong.

Daardoor is de ploeg van manager Brendan Rodgers weer koploper, maar heeft het slechts een punt meer dan Manchester City.

De 'Citizens' hebben een wedstrijd minder gespeeld en beschikken bovendien over een beter doelsaldo.

Liverpool kende aanvankelijk weinig problemen met het al uitgespeelde Crystal Palace. Het was vanaf het begin de betere ploeg, maar het had enige moeite met de verdedigende tactiek van de thuisploeg.

Na achttien minuten kwamen de bezoekers op voorsprong. Joe Allen liep zich slim vrij bij een hoekschop van aanvoerder Steven Gerrard en kopte raak in de verre hoek.

Suarez

Na rust liep Liverpool verder uit. Na 53 minuten spelen zorgde Daniel Sturridge met zijn 21e seizoenstreffer voor de 0-2. Twee minuten later zorgde oud-Ajacied Luis Suarez voor de 0-3.

Het betekende voor de Uruguayaan zijn 31e doelpunt van het seizoen. Daarmee voert hij nog altijd de topscorerslijst in Engeland aan.

Een kwartier begon Crystal Palace echter aan een wonderbaarlijke wederopstanding. Damien Delaney deed iets terug en niet veel later bracht Dwight Gayle de spanning terug met de 2-3.

Liverpool was behoorlijk van slag en vlak voor tijd was het nogmaals Gayle die de eindstand op 3-3 bepaalde.

Rodgers: 'Manchester City wordt kampioen'