Bij beide eerste kwartfinales in de Champions League staan halverwege nog geen treffers op het scorebord. Zowel het duel tussen Manchester United en Bayern München als het treffen tussen FC Barcelona en Atletico Madrid gaat de rust in met 0-0.

Danny Welbeck vond in de derde minuut op Old Trafford wel het net namens 'The Mancunians', maar zijn treffer werd afgekeurd vanwege gevaarlijk spel.

De spits van Manchester United, die naast Wayne Rooney mocht starten op de plaats van de geblesseerde Robin van Persie, tikte met een te hoog geheven been de bal weg voor Javi Martinez voordat hij Bayern-goalie Manuel Neuer passeerde.

Bij de Engelsen heeft Alexander Büttner een basisplaats als linksback, waardoor hij zijn landgenoot Arjen Robben als directe tegenstander tegenover zich heeft.

Piqué

Barcelona moest in het Spaanse onderonsje met Atletico Madrid al na twaalf minuten afscheid nemen van Gerard Piqué, die geblesseerd het veld moest verlaten en vervangen werd door Marc Bartra.

Ook de Madrilenen eindigen de eerste helft met een andere opstelling dan waarmee ze begonnen; topscorer Diego Costa moest na een halfuur spelen met een kwetsuur aan de naar de kant en werd afgelost door de Braziliaan Diego.