PSV zal het nog enige tijd moeten doen zonder Georginio Wijnaldum. De aanvoerder van de Brabanders kent een terugslag in zijn herstel van een rugblessure.

De Telegraaf meldt vrijdag dat Wijnaldum 'voorlopig nog aan de kant' zal staan.

De laatste weken leek de middenvelder op de weg terug. Eerder deze maand maakte hij zijn rentree bij Jong PSV. Vorige week ontbrak de oud-Feyenoorder in de selectie voor het duel met NEC vanwege een buikgriep.

Wijnaldum heeft dit seizoen nog maar zes wedstrijden in de eredivisie gespeeld voor PSV. Hij kwam niet meer in actie voor het eerste elftal sinds hij op 14 september in de wedstrijd tegen FC Twente (2-2) een rugkwetsuur opliep. Deze week speelde die blessure weer op bij zijn terugkeer op het trainingsveld.

PSV-trainer Phillip Cocu moet het zaterdagavond bij Go Ahead Eagles ook doen zonder de geschorste Jeffrey Bruma. International Memphis Depay is een vraagteken vanwege een lichte teenblessure.

"Hij ondergaat zaterdag een laatste test in Deventer. Op basis daarvan beslissen we of hij meedoet", vertelde Cocu, die 'niet verrast' was door de selectie van Karim Rekik voor het Nederlands elftal.