Na twee opeenvolgende zeges heeft Clarence Seedorf voor de eerste keer gelijkgespeeld met AC Milan in de Serie A. 

De Nederlandse trainer zag zijn elftal zaterdag in eigen stadion tegen Torino op 1-1 blijven steken. De stap naar de subtop kan daardoor voorlopig nog niet worden gezet voor de ver teruggevallen topclub.

Opvallend was dat Nigel de Jong op de bank begon bij AC Milan. Seedorf koos voor andere spelers op het middenveld waaronder Urby Emanuelson.

Na een uur spelen kwam De Jong alsnog in het veld. Het stond op dat moment al 1-1. In de zeventiende minuut kwam Torino op voorsprong. Ciro Immobile was de doelpuntenmaker, op aangeven van Emiliano Moretti.

Vlak na rust zorgde de Franse verdediger Adil Rami met een ietwat van richting veranderd schot voor de 1-1.

Mario Balotelli, die de laatste weken belangrijke treffers maakte, ontbrak bij Milan wegens een schorsing.

Fiorentina

Fiorentina slaagde er zaterdag niet in voor even naast Napoli op de ranglijst van de Serie A te komen. De nummer vier van trainer Vincenzo Montella verspeelde de kans daarop door te verliezen bij Cagliari. Op Sardinië werd het 1-0 voor de thuisclub.

Cagliari kwam in de 39e minuut op voorsprong. De Chileen Mauricio Pinilla benutte een strafschop.

Udinese won bij Bologna, 2-0. De openingstreffer kwam op naam van Antonio Di Natale, die scoorde van elft meter. In extra tijd zorgde Nicolás López voor nummer twee. Udinese verwijderde zich door de zege enigszins van de degradatiezone.