Ji-Sung Park is fit genoeg om zaterdag in actie te komen bij PSV in de thuiswedstrijd tegen Vitesse.

De Zuid-Koreaan is hersteld van de voetblessure die hij eind september opliep in de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen AZ. 

Of de Zuid-Koreaan daadwerkelijk ook tot de selectie behoort voor het duel met de Arnhemmers, wilde PSV-trainer Phillip Cocu vrijdag tijdens de persconferentie nog niet zeggen.

Cocu gaf wel aan dat Park nog niet fit genoeg is om negentig minuten te spelen.

Toivonen

Jeffrey Bruma zal er zeker niet bij zijn tegen de koploper van de eredivisie. De verdediger is geschorst door zijn rode kaart afgelopen zondag tegen Feyenoord.

Ook Jetro Willems ontbreekt. De linksback kampt nog altijd met een knieblessure. Ola Toivonen lijkt wel hersteld van zijn lieskwetsuur.

Vorige week haakte de Zweed op het laatste moment af voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

Vitesse

Vitesse-trainer Peter Bosz is de afgelopen periode weinig bezig geweest met de malaise die er heerst bij PSV. 

In tegenstelling tot andere jaren zijn de Arnhemmers eens niet de 'underdog'. Bosz wil echter helemaal niet in die bewoordingen denken. ''Dat soort termen interesseert me niet.''

''Natuurlijk kijk ik als trainer wel waar ik mijn voordeel uit kan halen, maar als je van je eigen kracht uitgaat dan is dat niet echt van toepassing'', gaf Bosz te kennen. ''Maar natuurlijk blijft PSV altijd een ploeg met veel kwaliteit.''

Bosz denkt dan ook dat zijn collega Phillip Cocu van PSV de boel weer op de rit krijgt. ''Natuurlijk gebeurt dat wel, maar wanneer, dat weet ik niet. Ik hoop niet zaterdag al'', sprak Bosz met een glimlach. ''Volgens mij werd diezelfde Cocu aan het begin van dit seizoen nog bewierookt.''

In die periode speelde PSV fris en attractief voetbal, terwijl Vitesse nog zoekende was. ''We zijn in de loop van de competitie steeds stabieler geworden'', zo legde Bosz uit hoe de koppositie van Vitesse tot stand is gekomen.