San Antonio Spurs heeft in de NBA voor het eerst in eigen stadion verloren. Houston Rockets was in het AT&T Center met 112-106 te sterk.

James Harden blonk uit met 31 punten, terwijl Chandler Parsons met 25 punten eveneens flink bijdroeg aan de zege van zijn ploeg.

Tony Parker kwam tot 27 punten voor de Spurs, die het derde verlies van het seizoen leden. De ploeg bleef wel aan kop van de Western Conference.

Memphis Grizzlies kan dit seizoen voor eigen publiek niet overtuigen. De ploeg leed tegen Brooklyn Nets alweer de vierde thuisnederlaag op rij: 88-97.

Joe Johnson was met 26 punten de grote man bij de Nets. Ook Andray Blatche en Brook Lopez waren op dreef met respectievelijk 21 en twintig punten.

Milwaukee Bucks maakte een einde aan een reeks van elf wedstrijden zonder overwinning. Boston Celtics werd door de hekkensluiter van het oosten met 92-85 verslagen.

De Bucks boekten hun derde overwinning van het seizoen en frappant genoeg al de tweede tegen de Celtics. Begin november werd ook al in Boston gewonnen.