Bruno Martins Indi is op tijd hersteld van zijn hamstringblessure om zondag met Feyenoord aan te treden tegen PSV.

Dat berichten verschillende media. De verdediger van Oranje zal zondag in de basis starten.

Martins Indi stond een kleine twee weken aan de kant nadat hij bij het Nederlands elftal een hamstringblessure opliep.

Op basis van de training lijkt Boëtius weer een basisplaats te krijgen. Afgelopen zondag kreeg tegen RKC Waalwijk John Goossens nog de voorkeur.

Feyenoord bezet na veertien speelrondes de zevende plaats, PSV neemt de achtste positie in.

Ondanks de ontluisterende 1-0-nederlaag bij RKC Waalwijk vorige week, kijkt Feyenoord-trainer Ronald Koeman van de Rotterdammers met vertrouwen uit naar de 'papieren topper' in de Kuip.

Toch wil dat volgens de oefenmeester ook weer niet garanderen dat dat gevoel een garantie voor succes is. ''Tegen RKC had ik net zoals nu een goed voorgevoel, alleen klopt dat blijkbaar niet altijd'', aldus Koeman op de website van Feyenoord.

Crisis

Hoewel het woord crisis de laatste weken vooral van toepassing lijkt op PSV, is ook Feyenoord bezig aan een wisselvallig seizoen.

''Dit elftal is tot veel in staat, al zijn we dit seizoen zowel in resultaat als in manier van spelen een paar keer door de ondergrens gezakt'', analyseerde Koeman zijn formatie. ''De onbevangenheid van vorig seizoen is er niet altijd.''

Koeman wilde zich vooraf niet in de underdogpositie manoeuvreren. ''PSV blijft een elftal met kwaliteit en talent. Toch denk ik dat wij de favoriet zijn, omdat wij dat elke thuiswedstrijd zijn."

"Aan de andere kant moeten wij zo sterk zijn om zondag te winnen. PSV heeft de afgelopen jaren niet gewonnen in De Kuip, maar daardoor moeten we ons niet in slaap laten sussen.''

Het duel tussen Feyenoord en PSV begint zondag om 14.30 uur.