Stekelenburg staat voor rentree bij Fulham

Als het aan doelman Maarten Stekelenburg ligt, maakt hij maandag in de Londense derby tegen Crystal Palace zijn rentree bij Fulham.

''Ik ben er klaar voor'', liet de dertigjarige keeper donderdag weten op de website van zijn managementbureau SportPromotion.

Stekelenburg is naar eigen zeggen inmiddels goed hersteld van zijn schouderblessure, die hij in augustus opliep tijdens zijn debuut voor de club van trainer Martin Jol. Met injecties heeft het medische team van Fulham de langdurige kwetsuur uiteindelijk onder controle gekregen.

Eind vorige maand sloot Jol nog niet uit dat Stekelenburg mogelijk een operatie zou moeten ondergaan aan zijn gehavende schouder. 

"Als hij dan niet hersteld is, volgt er mogelijk een operatie. Het duurt nu al vijf weken", zei de trainer destijds. Zover is het echter niet gekomen, tot grote opluchting ook bij de voormalige doelman van Ajax en AS Roma.

Stekelenburg kwam deze zomer over van AS Roma. De 54-voudig international speelde sindsdien alleen in het openingsduel van het seizoen met Sunderland en raakte in die wedstrijd na 76 minuten geblesseerd.

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie