Phillip Cocu hoopt dat PSV woensdagavond de goede wedstrijd van vorige week tegen AC Milan een vervolg kan geven. 

De Eindhovenaren hielden de Italiaanse topclub in de voorronde van de Champions League op 1-1 en Cocu kijkt uit naar het duel van woensdag.

''We hebben maar één doel, en daar gaan we alles voor doen. Het is een bijzondere wedstrijd, wederom een mooie uitdaging om te kijken of we het redelijk goede resultaat een goed vervolg kunnen geven in een Europese uitwedstrijd'', zei Cocu dinsdagavond op de persconferentie.

De PSV-trainer denkt dat het wedstrijdbeeld grotendeels hetzelfde zal zijn als een week geleden in Eindhoven. ''We gaan onze huid zo duur mogelijk verkopen. Als je op dit punt bent moet je er alles aan doen om met z'n allen de eindfase te halen.''

''Voor mij is dit ook een geweldig moment om met deze ploeg een kans te krijgen om ons te meten met AC Milan en de Champions League te halen. We hebben nu één uitstekende wedstrijd gespeeld en dat geeft wel vertrouwen.''

Als PSV de groepsfase haalt, ontvangt het een startpremie van 8,6 miljoen euro. Inclusief recettes, tv-inkomsten en het verdere prijzengeld zijjn de totale inkomsten waarschijnlijk zelfs rond de twintig miljoen euro.

Vermoedelijke opstelling: Zoet; Brenet, Bruma, Rekik en Willems; Wijnaldum, Schaars en Maher; Park, Matavz en Depay