PSV is dinsdagochtend met een grote groep van 22 spelers vanuit Eindhoven vertrokken naar Milaan.

Trainer Phillip Cocu heeft bijna alle selectiespelers meegenomen, onder wie Luciano Narsingh. De aanvaller is op de weg terug na een zware knieblessure en hervatte onlangs de training op De Herdgang.

De Zweedse middenvelder Oscar Hiljemark bleef met een enkelblessure achter in Eindhoven. Hiljemark liep die kwetsuur vorige week op tijdens de eerste confrontatie met AC Milan in de play-offs van de Champions League (1-1).

Georginio Wijnaldum en Zakaria Bakkali, beiden licht geblesseerd, stapten wel in het vliegtuig naar Italië.

Park

Aanvoerder Wijnaldum viel zaterdag bij Heracles Almelo (1-1) uit nadat hij zijn rechterenkel had verzwikt. Naar verwachting kan de middenvelder woensdag tegen AC Milan al weer spelen.

Bakkali miste de laatste drie duels vanwege een scheurtje in zijn lies en is de afgelopen dagen voorzichtig klaargestoomd voor de return in San Siro. De Belgische aanvaller kan mogelijk als invaller zijn rentree maken bij PSV. Cocu doet rechts voorin vermoedelijk een beroep op Ji-Sung Park.

PSV heeft in Milaan in ieder geval een doelpunt nodig om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. Voor de club uit Eindhoven ligt een startpremie van 8,6 miljoen euro in het verschiet.