Bert van Marwijk kan wellicht een aanbieding uit Griekenland tegemoet zien. De thans werkloze oefenmeester zou volgens diverse media in het Zuid-Europese land in beeld zijn bij regerend landskampioen Olympiakos.

Bij de club uit Piraeus staat momenteel Michel nog aan het roer. De geplaagde coach zal derhalve eerst plaats moeten maken voor de voormalige bondscoach van het Nederlands elftal.

De 49-jarige Spanjaard staat hevig onder druk in de havenstad en zou niet goed liggen bij de beleidsbepalers, maar beschikt nog wel over een verbintenis tot medio 2015.

Van Marwijk heeft sinds zijn vertrek bij Oranje geen ploeg meer onder zijn hoede gehad, interesse van onder meer Fenerbahçe en FC Twente ten spijt. De oud-international wees tot op heden alle belangstelling van de hand.

Of de 61-jarige coach uit Deventer wel oren heeft naar een dienstverband in Griekenland is nog niet bekend. De internationale vakbond FIFPro raadde vorige week spelers af om naar het noodlijdende land te verhuizen, omdat clubs meer dan eens verzaken salarissen uit te betalen.

Van Marwijk stond voor zijn periode bij de KNVB voor de groep bij Feyenoord, Borussia Dortmund, nogmaals Feyenoord en Fortuna Sittard.

Volg al het transfernieuws in de rubriek Transfertumult

Lees al het transfernieuws op het katern transferperikelen