Georginio Wijnaldum en Zakaria Bakkali reizen dinsdag met PSV mee naar Milaan, voor de return in de play-offs van de Champions League tegen AC Milan. 

Het is nog steeds wel onzeker of zij woensdag kunnen aantreden in het tweede duel met de 'Rossoneri'.

Trainer Phillip Cocu test Wijnaldum en Bakkali dinsdagavond nog een keer tijdens de training in San Siro, die grotendeels besloten is.

Aanvoerder Wijnaldum viel zaterdag bij Heracles Almelo (1-1) uit nadat hij zijn rechterenkel had verzwikt. De schade bleek achteraf mee te vallen, waardoor de middenvelder mogelijk in de basis kan starten tegen AC Milan.

Bakkali liep twee weken geleden een scheurtje in de lies op. De medische staf bekijkt zijn herstel van dag tot dag. De zeventienjarige Belg, die in de eerste weken van het seizoen veel indruk maakte, miste de laatste drie duels van PSV. Cocu wil geen risico nemen met Bakkali, die daarom naar verwachting op de bank zal beginnen.

Ji-Sung Park, die in de eerste wedstrijd tegen AC Milan sterk speelde, kan zich weer gaan opmaken voor een basisplaats. Tegen Heracles begon de Zuid-Koreaan uit voorzorg op de bank, maar als invaller hielp hij PSV vervolgens nog aan een punt.

Het eerste duel met Milan vorige week in Eindhoven eindigde in 1-1. Dat betekent dat PSV in San Siro minimaal één keer moet scoren om de groepsfase van de Champions League te kunnen halen.